Wij zijn Bind

Na jarenlang individuele ervaring op te hebben gedaan met community management zijn Kirsten Wagenaar en Peter Staal in 2017 een gezamenlijk bureau gestart, Bind.

Samen met kleine en grote klanten uit verschillende branches werken we aan het opzetten, ontwikkelen en beheren van communities voor allerlei doelgroepen, via eigen platformen en zowel on- als offline. Omdat een volledig community building project uitdagingen kent op zowel strategisch, technisch, organisatorisch als operationeel vlak, wordt Bind gekenmerkt door professionals die zich hebben gespecialiseerd in een specifiek onderdeel van community building.

Peter en Kirsten werken als strategisch consultant en business coach en begeleiden verder op basis van presentaties voor management, trainingen, lezingen en inspiratiesessies. Verder zijn ze structureel betrokken bij de beroepsvereniging voor community management NL (CMNL), welke Kirsten in 2011 opzette.

IMGP1931

Kirsten Wagenaar

Eigenaar Bind en Community Building Consultant
DSC_0252

Peter Staal

Eigenaar Bind en Community Building Consultant
Eva de Vries

Eva de Vries

Medior communitymanager
Amy Noort

Amy Noort

Junior communitymanager

ONZE DIENSTEN

CONCEPTING

Ontwikkeling van een community concept waar wensen en ambities van zowel leden als organisatie zijn geborgd

MANAGEMENT

Tactisch en operationeel beheer van de community op basis van doelstellingen en statistieken

ACTIVATIE

Vertaling van concept naar dagelijkse praktijk aan de hand van on- en offline activiteiten kalender om proactief en structureel te ontwikkelen en beheren

COACHING

On the job coaching van interne medewerkers en teams bij het beheer van de community

Onze pijlers

CONCEPT01

Alleen een community die is gebaseerd op een sterk en onderscheidend concept kan uiteindelijk succesvol geactiveerd worden!

TOOLING02

Techniek is geen heilige graal maar moet optimaal aansluiten bij het online gedrag, behoeftes en wensen van de beoogde deelnemers aan de community!

BEHEER03

Strategisch, structureel en proactief community management is essentieel voor het goed ontwikkelen en beheren van een community!

Bouw samen met ons een community!